П’ятниця, 17 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Розшукується Воллігатор: домашнього хижака викрали і помилково випустили в дику природу (ВІДЕО)

Важливо

У США домашнього алігатора Воллі викрали і помилково випустили в дику природу – до родичів. Між тим, йдеться про єдиного у світі алігатора-терапевта для емоційної підтримки. А отже, літній господар всерйоз налаштований знайти улюбленця.

Про це розповідає The New York Times.

За словами власника алігатора 70-річного Джої Хенні, про якого BitukMedia, писало вже не раз, Воллі викрали із загону 21 квітня. Викрадач залишив алігатора на чужому подвірʼї. Припускають, так він хотів налякати місцевих жителів. І ті, дійсно злякавшись, зателефонували до служби Департаменту природних ресурсів, яка й направила ловця рептилій. Останній упіймав алігатора і випустив Воллі в болото до інших двох десятків родичів.

Тепер шанси знайти домашнього алігатора “мізерні”. Але Хенні не збирається здаватися. Господар поділився своєю проблемою у соціальних мережах й дістав багато пропозицій допомогти у пошуках втраченого улюбленця.

Воллігатор (WallyGator) завдовжки близько 1,5 м. та Джої Хенні разом з 2015-го. Тоді друг американця попросив його переселити групу алігаторів, чиї гнізда зруйнували забудовники. Тоді Воллі було близько року. Джої забрав його до себе, і відтоді хижак став його твариною емоційної підтримки.

Воллі в 2019 році. За словами власника, він зник безвісти у Джорджії. Фото – Ty Lohr/York Daily Record, via Associated Press

Воллі допоміг господареві вийти з депресії, і з того часу майже всюди супроводжує Хенні. Власник вигулював алігатора на повідку і міг класти йому руку в пащу, не боячись бути вкушеним.

У США поширена практика утримання тварин для емоційної підтримки. Зазвичай такими вихованцями стають собаки та кішки. Однак останнім часом люди з психологічними проблемами дедалі частіше заводять свиней, білок, качок і навіть алігаторів. Господарі беруть вихованців з собою у громадські місця, що часом призводить до конфліктів. З Воллі такий інцидент теж був.

Як розповідало раніше BitukMedia, крокодила із зоопарку у Флориді навчили маршувати під музику із “Зоряних війн”. Дарту Гейтору вдається не лише потрапляти у ритм, а й тонко передавати всі емоції, які відчуваєш, почувши легендарну музичну тему.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі