П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Це образливо – чоловіку не дали подивитися бейсбольний матч в обіймах алігатора

Важливо

Американець Джої Хенні із Джонстауна пропустив бейсбольний матч “Філадельфія проти Пітсбурга” через те, що його не пустили на стадіон разом iз алігатором. Джої переконує – Воллігатор любить обійми і не закриває рота, якщо туди покласти руку.

Про це пише Huffpost.

Воллігатор має довжину близько 1,5 м. Із Джої він познайомився у 2015-му, коли друг чоловік попросив переселити групу алігаторів, чиї гнізда зруйнували забудовники. Тоді Воллі було близько року. Джої забрав його до себе і так алігатор став для нього твариною емоційної підтримки.

BitukMedia теж писало про цю парочку. Воллі – це офіційна тварина емоційної підтримки Джозефа, її допоміг зареєструвати психіатр, який лікував чоловіка від депресії.

Але у минулу середу власники стадіону заборони пронести Воллі на стадіон. Пояснили – дозволене відвідування лише із спеціально тренованими собаками. Всі інші тварини заборонені. Навіть попри те, що Джозеф купив для Воллі квиток на окреме місце.

“Ніколи ще не бачив алігатора, який тебе не вкусить. У них зазвичай в голові тільки одне – схопити вас. А цей не такий. Можете засунути руку йому в рот і почухати язик – він не стулить щелепи. Хто зна чому”, – розповідав колись Джої.

Так же він сперечався і цього разу. Доводи, що Воллі любить обіймати господаря із охоронцями, але ті були невблаганні. Місцевий радіо-кореспондент Говард Ескін сфотографував Воллі перед воротами і стадіону і висловив своє обурення діями охоронців.

Тепер фото стало вірусним і усі підтримкують Джої і його холоднокровного улюбленця.

Як повідомляло BitukMedia, одразу 219 собак переглянули анімаційну стрічку “Щенячий патруль: Мегафільм” у парку Гріффіт (Лос-Анджелес). Це новий світовий рекорд за кількістю чотирилапих на кінопоказі, повідомляється в YouTube-каналі кіностудії Paramount Pictures.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі