Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Новий світовий рекорд: понад 200 собак зібралися на показ мультфільму “Щенячий патруль” (ВІДЕО)

Важливо

Одразу 219 собак переглянули анімаційну стрічку “Щенячий патруль: Мегафільм” у парку Гріффіт (Лос-Анджелес). Це новий світовий рекорд за кількістю чотирилапих на кінопоказі, повідомляється в YouTube-каналі кіностудії Paramount Pictures.

Про це розповідає People.

Деякі цуценята-кіномани щойно потрапили до Книги рекордів Гіннеса!

На ранковий кінопоказ у парку Гріффіт зібралися собаки великих та дрібних порід разом зі своїми родинами. Були й двірнята. Загалом 219 друзів людини. Рекорд офіційно зафіксував присутній на заході представник Книги рекордів Гіннеса. Майкл Емпрік поділився, що насолодився “офіційно чудовим” часом в кіно під час фіксації рекорду.

“Я сподіваюся, що після цього рекорду люди надихнуться та заберуть собак з притулків”, — зауважила Бріттані Торн, одна з організаторів показу та виконавчий директор місцевого Товариства тварин Best Friends.

За даними CBS News, усі собаки для участі у встановленні рекорду мали пройти перевірку ветеринарів та відповідати низці критеріїв.

“Щенячий патруль: Мегакіно” — це мультфільм про анімовану собачу команду рятувальників.

Перегляд для пухнастих друзів організував Кевін Фрейзер з Entertainment Tonight у партнерстві з Товариством тварин Best Friends і Street Food Cinema. Разом їм вдалося побити попередній офіційний рекорд для собак на одному показі, який був встановлений у жовтні 2022 року і включав 199 собак.

Попередній рекорд за кількістю собак на кінопоказі був встановлений у жовтні 2022 року в американському місті Літчфілді, штат Іллінойс. Собаки та їхні власники дивилися “Шлях додому” (A Dog’s Way Home) у кінотеатрі Drive-In. Захід зі 199 чотирилапими відбувся біля знаменитого Шосе 66 — однієї з перших трас, що поєднала північний схід і південний захід США. Так господарі вихованців хотіли добитися того, щоб влада визнала шосе Національною історичною стежкою.

Як розповідало раніше BitukMedia, собака встановив світовий рекорд зі швидкості знімання шкарпеток.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі