Середа, 8 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Алігатора навчили реагувати на марш із “Зоряних війн” (ВІДЕО🔥)

Важливо

Крокодила із зоопарку у Флориді навчили маршувати під музику із “Зоряних війн”. Дарту Гейтору вдається не лише потрапляти у ритм, а й тонко передавати всі емоції, які відчуваєш, почувши легендарну музичну тему.

Про це розповідає видання Newsweek.

Цікаво, що крокодил реагує на музику, навіть якщо знаходиться досить далеко від джерела звуку. На відео ясно видно, як актор та учасник телешоу “Приборкачі алігаторів” Пол Бедард заходить у вольєр і вмикає на своєму смартфоні “Імператорський марш”. При цьому він каже: “Хочу подивитися, чи зможе Дарт почути музику з іншого кінця басейну”.

Вже за кілька секунд один з десятка крокодилів повільно виходить з води і починає марширувати до Бедарда, вправно пересуваючи лапами в такт музиці. Коли алігатор підійшов, актор вимкнув звук і простяг хижаку куряче стегно. Потім чоловік відійшов на пару кроків назад і знову запустив “Марш” – вихованець знову підійшов – за що й отримав ще один шматок м’яса.

Ролик одразу став вірусним у соцмережах. Ця дивовижна рептилія захопила серця користувачів X (колишнього Twitter) своїми дивовижними здібностями, заінтригувавши фанатів “Зоряних воєн” новим супротивником – Дартом Гейтером. Відео наразі переглянули майже 11 млн разів з моменту його публікації 20 жовтня в обліковому записі X Gators Daily.

Користувачі з усього світу в захваті. Дарт Гейтор зміг підкорити навіть Марка Хемілла, який виконав роль Люка Скайуокера у франшизі “Зоряні війни”. Актор зазначив, що у крокодила чудовий музичний смак, а свою улюблену композицію він впізнає буквально з кількох нот.

Мелодія “Імператорського маршу” (Imperial March) була створена для фільму 1980 року “Імперія завдає удару у відповідь” відомим композитором Джоном Вільямсом. Це одна з навпізнаваніших симфонічних тем у світі, яка стала синонімом франшизи “Зоряні війни”, яка стартувала з однойменного фільму 46 років тому, у 1977 році.

Як розповідало раніше BitukMedia, американець Джої Хенні із Джонстауна пропустив бейсбольний матч “Філадельфія проти Пітсбурга” через те, що його не пустили на стадіон разом iз алігатором. Джої переконує – Воллігатор любить обійми і не закриває рота, якщо туди покласти руку.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі