Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Зруйнований помилково: жінка повернулася з відпустки і не знайшла свого будинку

Важливо

На південному заході Атланти (США) помилково знесли будинок, поки його власниця відпочивала за містом. Компанія-підрядник заявила про проведення внутрішнього розслідування.

Про це повідомляє The Associated Press.

Сьюзан Ходжсон була у відпустці, коли сусідка зателефонувала та розповіла про знесення її будинку. Для з’ясування обставин родич жінки прибув на місце і зажадав поглянути на дозвіл про знесення будинку. Відповідальний за роботи перевірив документи та визнав, що помилився адресою.

Коли американка повернулася до Атланти у вересні, вона виявила на своїй ділянці лише купу будівельного сміття. Жінка наполягає – жодних повідомлень про плановане знесення не надходило. За її словами, в будинку ніхто не проживає от вже близько 15 років, він забитий дошками, але вона стежила за його газоном і подвір’ям, сплачувала податки.

“Як люди можуть просто взяти та знести чиюсь власність, а потім просто виїхати? Як вони можуть вважати, що це нормально?”, – заявила Ходжсон під час інтерв’ю. “Я розлючена. Постійно прокидаюся з думкою: “Це все жарт чи щось таке?” Я просто в шоці”.

Все, що залишилось від будинку Сьюзан Ходжсон. Фото – АР

Жінка подала заяву до поліції. Підрядник фірми You Call It We Haul It досі не зв’язався з потерпілою. При цьому представник компанії заявив журналістам WAGA-TV, що вони проводять внутрішнє розслідування та працюють над вирішенням проблеми.

Як розповідало раніше BitukMedia, у США злочинець спробував обдурити копів, написавши на своєму будинку, що він тут не живе.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі