Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Обдурити поліцейських: злочинець написав на своєму будинку, що “він тут не живе”

Важливо

У США злочинець спробував обдурити копів, написавши на своєму будинку, що він тут не живе. У результаті зловмисника затримали.

Про це повідомляє New York Post.

Правоохоронці штату Флорида оголосили в розшук 41-річного Джонні Йєйтса. Чоловіка підозрюють у завданні тяжких тілесних ушкоджень, незаконному позбавленні волі та інших злочинах. Поліцейські отримали інформацію, що Йєйтс переховується у своєму будинку у місті Лейкленд. Прибувши за адресою, копи виявили, що у вікні будинку виставлено маркерну білу дошку з написом “Джонні Йєйтс тут не живе!!”.

Поліцейські допитали людину, яка вийшла з будинку. Чоловік зізнався, що підозрюваний справді перебуває всередині. Правоохоронці вимагали, аби Йєйтс здався і чекали понад годину. Не отримавши відповіді, поліцейські застосували сльозогінний газ. Зрештою на вулицю вибігли четверо людей, але Йєйтса серед них не було.

У результаті поліцейські обшукали будинок із собакою: злочинець ховався у комоді, який був спеціально переобладнаний під таємний сховок. Правоохоронці затримали не лише Джонні Йєйтса, а й кількох людей, які залишили будинок раніше. Їх звинувачують у відмові допомоги слідству. Поки невідомо, яке покарання чекає на Йєйтса.

41-річний Йєйтс, якого розшукувала служба шерифа округу Полк за побиття за обтяжуючих обставин, фальшиве ув’язнення та звинувачення в фальсифікації, зрештою заарештований. Фото – Polk County Sheriff’s Office

У жартівливому пості в соціальних мережах поліцейські розповіли, що спочатку мало не поїхали. “Ой! Маркерна дошка ніколи раніше нам не брехала. Чому б нам не довіритися їй і тепер?” – виклали вони думки, які нібито відвідали їх після приїзду на місце події.

Як розповідало раніше BitukMedia, у польській Варшаві 22-річний чоловік спробував пограбувати магазин, вдаючи із себе манекена. Продавчині його не помітили, але затримали охоронці.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі