Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Майже вдалося – чоловік замаскувався під манекена, щоб пограбувати магазин

Важливо

У польській Варшаві 22-річний чоловік спробував пограбувати магазин, вдаючи із себе манекена. Продавчині його не помітили, але затримали охоронці.

Про це повідомляє ВВС.

Під час робочого дня чоловік заліз на вітрину магазину та став між манекенами, тримаючи в руках сумку. Він стояв нерухомо, тож продавчині та покупці його не запідозрили. Зловмисник маскувався до того часу, поки магазин не зачинився.

Коли торговий центр зачинився, грабіжник ожив і пішов до стенду із ювелірними виробами. Однак його помітили працівники служби безпеки магазину.

Чоловіка уже звинувачували у крадіжці одягу. Перший раз він обідав у ресторані одного із торгових центрів. Коли один із магазинів одягу закрився, зловмисник потрапив туди, залишив свій одяг, вдягнув новий та повернувся обідати. До приміщення магазину від потрапив через частково відкриті ролети на вході.

Цей же злодій пограбував ще один магазин – дочекався, поки він закриється, а потім “вичистив” касу.

Зараз зловмисника затримали на три місяці. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як розповідало BitukMedia, поліція мексиканського міста Моклова заарештувала іграшку, яка нагадує ляльку Чакі із відомого слешера “Дитячі ігри”. Місцевий грабіжник на ім’я Карлос використовував її, аби лякати перехожих.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі