Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Екстремал-альпініст заблокував закоханих на Ейфелевій вежі – чоловік не розгубився і освідчився

Важливо

Амір Хан та його кохана Кет Воррен застрягли на верхівці Ейфелевої вежі через міського альпініста-екстремала. Ймовірно, той дерся на вежу, аби розгорнути плакат про Біллі Айліш. Амір тим часом не розгубився і запропонував Кет одружитися.

Про це розповідає АР.

Амір Хан планував зробити пропозицію під час вечері у затишному ресторані на березі Сени – подалі від натовпу. Але життя внесло свої корективи, розповідають журналісти – на диво, вони теж опинилися поруч із закоханими.

Через те, що невідомий подряпався на вежу, там зупинили ліфти. І Амір разом з Кет застрягли на верхівці разом з натовпом на висоті 330 м.

“Я подумав, що ми можемо пробути тут довше, ніж уявляється. Я не хотів пропустити вечерю. Ну й Кет завжди хотіла, аби їй зробили пропозицію на верхівці Ейфелевої вежі. Тож я подумав собі – ось він – момент”, – пригадує Амір.

Звісно, Кет погодилася.

“У нього був прекрасний шанс, аби я сказала “так””, – каже жінка.

Екстремала схопили між другим і третім поверхом вежі, пожежники зняли його, а поліція заарештувала. Адміністрація вежі каже, чоловік мав при собі плакат, присвячений американській співачці Біллі Айліш.

Як розповідало BitukMedia, понад 32 га поля засіяв соняшниками американський фермер Лі Вілсон із міста Пратт, штат Канзас. 10 серпня у них із дружиною Рене виповнюється 50-річний ювілей весілля. Тож чоловік подарував дружині поле із близько 1,2 млн “квіток сонця”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі