Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Мільйон соняшників – фермер подарував дружині ціле поле на честь “золотого весілля” (ВІДЕО)

Важливо

Понад 32 га поля засіяв соняшниками американський фермер Лі Вілсон із міста Пратт, штат Канзас. 10 серпня у них із дружиною Рене виповнюється 50-річний ювілей весілля. Тож чоловік подарував дружині поле із близько 1,2 млн “квіток сонця”.

Про це розповідає Kake.com.

Лі розповідає, що засіяв поле таємно від дружини у травні. У цьому йому допомагав син. Лі каже, що дружина завжди любила ці квіти.

“Я почуваюся дуже особливо. Не може бути більш досконалого подарунка на наш ювілей, як поле соняхів”, – каже Рене.

Пара прожила разом практично все життя. Вони познайомилися у школі – і це було кохання з першого погляду. Але Рене не могла ходити на побачення, поки їй не виповниться 16, пригадує Лі. Тож він дочекався її дня народження – і тоді ж запросив на побачення. Вони пішли кататися на роликах.

Тепер на поле до Лі з’їжджаються фотографуватися люди із усього Канзасу. Але він каже, що наступного року не буде робити такий же подарунок. Обіцяє вигадати щось новеньке.

Як розповідало BitukMedia, 79-річний чоловік і 78-річна жінка знайшли один одного та одружилися через 60 років після розірваних заручин. Коли вони були молодими, проти їхнього союзу виступили батьки нареченої. Але від долі не втечеш.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі