П’ятниця, 10 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Шість днів у коробці: господарі випадково відправили свою кицьку поштою (ВІДЕО)

Важливо

Американка зі штату Юта випадково відправила свою кішку поштою. Тварина провела в коробці шість днів, але, на щастя, повернулася додому цілою та неушкодженою.

Про це повідомляє KSL TV.

Можливо, ця кішка витратила пару зі своїх дев’яти життів, коли її випадково відправили посилкою з Юти до Каліфорнії.

Кері Кларк розповіла, що оформила повернення кількох пар взуття до інтернет-магазину Amazon. Коли вона збирала посилку, то не помітила, як у коробку застрибнула її домашня кицька Галена. Після цього майже цілий тиждень тварину всюди шукали, розклеювали листівки містом та публікували оголошення у соцмережах.

Власниця тварини Кері Кларк “назавжди вдячна” Бренді Хантер (праворуч), яка допомогла родині возз’єднатись з улюбленицею. Фото – Carrie Clark
“Галена любить ховатися, полювати і грати в коробках — а це була дуже велика коробка!”, – розповідає Кері Кларк. Фото – Carrie Clark

Тим часом, співробітниця сортувального центру Amazon знайшла тварину у посилці і звернулася до ветеринара з Каліфорнії. Він оглянув тварину, відсканував чіп та зв’язався з господарями Галени. Кері Кларк зізнається, що спочатку не повірила в те, що відбувається, подумавши, що це просто жарт.

Загалом Галена провела у коробці без їжі та води шість днів. І хоча тварина трохи схудла і була зневоднена, її аналіз крові показав задовільні результати. Вже невдовзі Кларк разом з чоловіком вирушила з Юти до Каліфорнії, щоб забрати Галену додому. З собою вони взяли рожеву переноску та улюблені смаколики пухнастої.

“Це було чудове возз’єднання! Коли мені нарешті вдалося знову її обійняти, Галена одразу розслабилася та перестала тремтіти”, — розповіла американка.

Як розповідало раніше BitukMedia, у США сім’я з Південної Каліфорнії возз’єдналася зі своїм вихованцем. Кота Баттерса знайшли за сотні кілометрів від будинку, де він жив зі своєю родиною, і через 12 років.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі