П’ятниця, 17 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Загубились нулики: чоловік придбав сережки Cartier за $28. Дві пари!

Важливо

Завдяки збою в роботі сайту Cartier покупець з Мексики придбав дві пари сережок люксового бренду лише за $28. Насправді прикраси коштували $28 000. Оскаржити покупку французький ювелірний дім не зміг.

Про це повідомляє Alarabiya News.

Інцидент стався у грудні 2023 року. Лікар Рохеліо Вільярреаль переглядав Instagram та звернув увагу на неймовірно дешеві сережки Cartier.

“Ну, я скористався можливістю і навіть замовив дві пари, і називайте мене голодним, але я сумніваюся, що ви б упустили можливість”, – написав чоловік у соцмережі Х під цим скріном..

Мексиканець замовив ювелірні вироби за $28 в інтернет-магазині компанії в момент збою. Насправді сережки коштували $28 000. “Присягаюсь, мене пробив холодний піт”, — згадує Вільярреаль у соцмережі X. Він купив дві пари. Пізніше на сайті Cartier ціну сережок підвищили до 237 000 песо — понад $ 13 000 доларів.

Чоловікові вдалося отримати покупку лише за чотири місяці. Спочатку у Cartier не визнали купівлю дійсною і відмовилися відправляти товар. В якості компенсації мексиканцю запропонували повернення грошей, пляшку шампанського та шкіряний чохол для паспорта.

Проте Вільярреаль прагнув отримати саме сережки, тому звернувся до мексиканської агенції із захисту прав споживачів. Яка зрештою і винесла рішення на його користь. Cartier розпорядилися надіслати йому ті самі прикраси. “Війна закінчилася. Cartier виконує вимоги”, – написав Рохеліо Вільярреаль. Коштовні сережки чоловік пообіцяв подарувати матері.

Як розповідало раніше BitukMedia, власник ресторану в Австралії мало не закрив свій заклад через встановлені за стандартними налаштуваннями на iPhone та iPad мапи. Додаток помітив його ресторан тайської кухні як “закритий назавжди”. Сам бізнесмен не користувався “яблучною” технікою, тому не міг помітити помилку.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі