Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Ціна помилки: власник ресторану втратив $8 тис. через карти Apple

Важливо

Власник ресторану в Австралії мало не закрив свій заклад через встановлені за стандартними налаштуваннями на iPhone та iPad мапи. Додаток помітив його ресторан тайської кухні як “закритий назавжди”. Сам бізнесмен не користувався “яблучною” технікою, тому не міг помітити помилку.

Про це пише Business Insider.

Кріс Паятт з сумом звернув увагу на те, що у грудні відвідуваність його ресторану різко впала. Через це заклад недоотримав практично 8 тис. доларів у порівнянні зі звичайним місячним виторгом.

“Ми спостерігали раптову і різку зміну в поведінці клієнтів наприкінці листопада та протягом всього грудня”, — розповів він ABC Australia.

Доволі довго чоловік не міг зрозуміти, в чому причина. Аж поки один з постійних гостей не зателефонував і не запитав, чому ресторан Pum’s Kitchen закритий. Як виявилося, в Apple Maps заклад був позначений як “закритий назавжди”, хоча на мапах від інших розробників все було гаразд.

Паятт розповів, що він спілкувався з представником служби підтримки клієнтів Apple, який, як повідомляється, сказав йому, що не може допомогти з його запитом, оскільки він не є клієнтом Apple.

Щоправда, його заклад знову “відкрився” на мапах після того, як Паят розповів про ситуацію в ЗМІ.

Паятт не один з такою проблемою. Згідно з численними дискусіями на форумах, які побачив Business Insider у спільноті підтримки Apple, інші власники бізнесу в останні роки також стикалися з неправильними мітками, які вказують, що їхні магазини закриті назавжди.

Незабаром після того, як Apple вперше запустила Maps у 2012 році, генеральний директор Тім Кук публічно перепрошував за деякі недоліки, такі як відсутність інформації та географічні помилки. За словами Кука, компанія вживає заходів, “щоб зробити Мапи кращими”. Технологічний гігант ініціював низку змін, щоб покращити Maps протягом понад десяти років, включаючи додавання нових функцій і повний редизайн програми.

Як розповідало раніше BitukMedia, в Китаї активно розвивається новий бізнес. Підприємець з провінції Шаньдун пропонує розлученим парам знищити їхні весільні фотографії швидко і конфіденційно.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі