Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Диск Pink Floyd повернувся до бібліотеки через 35 років

Важливо

Працівники бібліотеки штату Меріленд нещодавно знайшли у своїй коробці для повернення справжній сюрприз – компакт-диск Pink Floyd, який був виданий на руки у 1989 році.

Про це розповідає портал UPI.

Меморіальна бібліотека округу Принс-Джордж повідомила, що співробітники бібліотеки Laurel Branch Library були шоковані, коли виявили компакт-диск Wish You Were Here, який мали б повернути ще 35 років тому.

Музичний диск поклали у коробку для повернення бібліотеки. Але хто це зробив? CD Pink Floyd зник так давно, що даних про нього в комп’ютерній системі бібліотеки просто немає. Хто той відвідувач, який його підкинув, залишається загадкою.

У бібліотеці заявили, що з відвідувача в жодному разі не стягувалася б платня, оскільки тепер ця установа є безоплатною.

Як розповідало раніше BitukMedia, пенсіонер Девід Хікман із британського міста Дадлі наразився на бібліотечний штраф у розмірі близько $52,5 тис. Він взяв книжку “Закон щодо водіїв транспортних засобів”, коли йому було 17 років, і дійшов повернути книжку до бібліотеки лише через 58 років.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі