Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Подрібнене (не)щастя: бізнесмен задешево знищує весільні фотографії розлучених (ВІДЕО)

Важливо

В Китаї активно розвивається новий бізнес. Підприємець з провінції Шаньдун пропонує розлученим парам знищити їхні весільні фотографії швидко і конфіденційно.

Про це розповідає South China Morning Post.

В Китаї, як і в будь-якій іншій країні, на жаль, трапляються розлучення. Іноді колишнє подружжя хоче позбутися спогадів про союз, що не склався, от тільки зробити це часом не так просто. В країні заведено мати весільні фотографії на щільному акриловому матеріалі – спалити такий практично неможливо. Ба більше, у багатьох районах Піднебесної звичай забороняє спалювати світлини живих людей. Викинути їх у смітник також не вийде — люди бояться, що це порушить їхню приватність.

Молодий підприємець на прізвище Лю з Ланфангу, що на сході Китаю, розпочав свій бізнес з метою захисту особистої інформаціїі розлучених. Його першим кроком стало створення в місті офлайн-сервісного центру подрібнення.

“Я розпочав цей бізнес, керуючись простою мотивацією конфіденційності. Весільні фотографії належать до цієї категорії, і я вважаю, що на мої послуги є великий попит”, — пояснив чоловік.

Його пропозиція дуже проста і бюджетна. Клієнти надсилають свої фотографії до центру, де з них стягується плата залежно від ваги фотографій, які потрібно утилізувати. Ціни коливаються від кількох десятків до понад 100 юанів (14 доларів США).

Процес ще простіший. Персонал відкриває пакунки клієнтів, а потім покриває фотографії фарбою з аерозольного балончика. Зрештою, фотографії професійно подрібнюються в шредері, а сміття утилізується. Процес знищення фільмують і відправляють це відео клієнту для перевірки.

Незважаючи на те, що єдиний центр розташований у провінції Шаньдун, послуга викликала інтерес клієнтів по всій країні. За словами Лю, його центр має замовлення з усіх провінцій і муніципалітетів Китаю, крім Тибету.

Як розповідало раніше BitukMedia, молода розірвала шлюб з чоловіком через добу після весільних обітниць. А все через невдалий жарт нареченого.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі