Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пара розлучилася через добу після весілля через невдалий жарт з тортом

Важливо

Молода розірвала шлюб з чоловіком через добу після весільних обітниць. А все через невдалий жарт нареченого. Він жбурнув торт в обличчя нареченій, як того нібито вимагає весільна традиція. Дівчина стверджує, що чоловік завдав їй болю і порушив її кордони.

Про це пише Mirror.

До того, як зв’язати свої долі шлюбом, ця пара зустрічалася понад три роки. Пропозицію одруження британка прийняла з радістю. Перед весіллям дівчина попросила майбутнього чоловіка не повторювати популярний у Великій Британії жарт, коли молодята жбурляють один в одного весільним тортом. Наречена зізналась, що через цю традицію має підліткову травму: таким чином на її 17-річчя з неї пожартувала мати — тоді прикраса з десерту розбили дівчинці чоло, “недостатньо, щоб піти в лікарню, але достатньо для значної кровотечі”.

Однак на весільному бенкеті, коли прийшов час розрізати торт, наречений все ж таки кинув в обличчя нареченій шматок весільного частування вартістю 400 фунтів стерлінгів, чим зіпсував дорогий макіяж та весільну сукню. “Я ніколи не бачила, щоб він був егоїстичним, інколи незрілим, так, але навіть це було рідко”, – розповіла дівчина в соцмережах.

От як це буває. Фото –  It’s A Bride’s Life
Фото – Milan Vasovic

Сім’я та гості тільки посміялися з цього жарту. Незважаючи на вмовляння залишитися, дівчина залишила весілля, зібрала свої речі в спільму домі та вирушила до готелю. Після ночі роздумів вона подала на розлучення.

“Я попереджала його: якщо він повторить цю дурну витівку, то ми розлучимося. Це мав бути найщасливіший день у моєму житті, але він зіпсував усе через жарти, які я ненавиджу. І він знав про це”, – цитує видання 27-річну колишню наречену.

Весь цей час новоспечений чоловік намагався додзвонитися до молодої дружини. Вранці тій стало цікаво, чому чоловік дозволив собі таку поведінку. Коли наречена все ж таки зателефонувала йому, чоловік звинуватив її у зриві весілля. “Чому я повинен вибачатися за те, що ти не сприймаєш жартів”, – відреагував він. Чоловік вимагав, аби дівчина повернулася додому. Ця розмова тільки зміцнила її бажання розлучитися.

“І справа тут не так у торті та зіпсованій сукні, як у тому, що я не можу бути з чоловіком, який не несе відповідальності за свої дії. Він знав про мої почуття, про пережиту мною травму і йому було байдуже”, — підсумувала потерпіла.

Як розповідало раніше BitukMedia, 27-річна Кейлі Стед з уельського міста Суонсі зіграла гучне весілля, вартістю 12 тисяч фунтів стерлінгів. Святу не завадила та обставина, що наречений покинув молоду біля вівтаря без пояснень.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі