Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Собака допомогла врятувати господаря, який провалився під лід (ВІДЕО)

Важливо

В окрузі Гранд-Траверс, американський штат Мічиган, собака на ім’я Рубі допомогла врятувати свого 65-річного господаря, який провалився під кригу під час прогулянки. Тварина не відходила від чоловіка, а потім допомогла у рятувальній операції.

Про це розповідає The Guardian.

18 січня перехожі викликали поліцію після того, як помітили, що під кригу озера Арбутус провалився чоловік. Навколо нього бігав його собака.

Поліцейський Кемерон Беннетс, який прибув на місце, через тонкий лід не міг підійти близько до чоловіка і збирався кинути йому прив’язаний до мотузки рятувальний диск. Однак і це не вийшло. Тоді правоохоронець попросив допомоги в собаки літнього чоловіка.

На прохання господаря Рубі підбігла до поліцейського, який прив’язав до її нашийника рятувальний диск. Потім Рубі побігла назад до свого господаря, той відв’язав диск і схопився за нього.

З його допомогою чоловікові і вдалося дістатися твердішого льоду, де господаря собаки зустріли рятувальники. Чоловікові надали першу допомогу і вже незабаром відпустили додому.

За інформацією поліції штату Мічиган, швидкі дії офіцера Беннетса та собаки Рубі сприяли успішному льодовому порятунку. Чоловік пробув у воді близько 16 хвилин.

Як розповідало раніше BitukMedia, хаскі Кобі вирив велику яму і врятував цілий квартал.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі