Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Хаскі Кобі вирив велику яму і врятував цілий квартал (ВІДЕО)

Важливо

В Філадельфії, штат Пенсільванія, чотирирічний хаскі на імя Кобі врятував свій район. Пес вирив на місці потенційно вибухонебезпечного витоку газу велику яму. Спеціалісти, які прибули на місце, виявили в цьому районі ще два такі витоки.

Про це повідомляє USA Today.

Собака вже довгий час рив яму у дворі будинку своєї господині Шанелл Белл. Спочатку жінка не звернула на це увагу, проте чим більшою ставала яма, тим більше вона переконувалась – тварина хоче цим щось сказати. Але не розуміла, що саме.

“Я довіряю його діям, тому що він зазвичай так себе не поводить, а ще, як правило, має рацію. Він має гостре чуття, і він ніколи не риє ями, якщо тільки не допомагає копати мені”, — розповіла 28-річна Шанелл.

У грудні в будинку власниці Кобі вже виявляли витік газу, тому вона мала під рукою спеціальний пристрій для виявлення таких порушень. Інтуїція підказала їй перевірити яму… Витік справді був звідти!

Ба більше, спеціалісти, які прибули після виклику Шанелл, виявили одразу три витоки в цьому районі. На усунення всіх проблем, викликаних старінням труб, знадобилося близько трьох днів.

“Якби витік не виявили, газ продовжував би просочуватися до наших будинків. Це могло викликати серйозні наслідки для здоров’я: від проблем з диханням до пошкодження головного мозку та навіть смерті. Мені сказали, що навіть увімкнення світла могло спровокувати вибух!” – поділилася Шанелл.

Працівники газової служби були вражені діями Кобі. Шанелл додала: “Мені дуже приємно усвідомлювати, що Кобі врятував наш квартал. Я дуже щаслива, що він в мене є”.

Як розповідало раніше BitukMedia, у Вельсі кіт врятував господарку від смерті. Пухнастий виявив місце витоку газу в будинку. Тварина дряпала і гризла килим, поки люди нарешті не звернули увагу на дивну поведінку кота.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі