Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Нічого не турбувало: чоловік прожив чотири дні з кулею в голові

Важливо

21-річний бразилець Матеус Фасіу прожив чотири дні з кулею в голові. Молодик дізнався про це лише під час медобстеження.

Про це розповідає Oddity Central.

31 грудня Фасіу відвідав новорічну вечірку. Під час танців він почув гучний шум, а потім відчув гострий головний біль. Чоловік побачив кров, але подумав, що в нього просто влучив камінь.Кровотечу допоміг зупинити лікар, який також був гостем вечірки. Потерпілий приклав до рани лід, відсвяткував Новий рік, а потім поїхав додому, до рідного міста Жуіс-Ді-Фора, що за 300 км.

Після цього Матеус Фасіу повернувся додому і наступні кілька днів почувався добре. Більше того, чоловік, незважаючи на кулю в голові, ходив на роботу та на зустрічі з друзями в Ріо-де-Жанейро.

Лише 4 січня чоловік зрозумів, що щось не таке. Після сну Фасіу помітив, що його ліва рука помітно ослабла — він не міг підняти навіть легких речей. Бразилець звернувся до лікаря та розповів історію про вечірку, після чого його отримав направлення на МРТ.

На рентгенівському знімку видно, як куля потрапила в мозок Фасіу. Фото – Jam Press

І вже томографія виявила, що проблеми спричинила 9-міліметрова куля, яка застрягла в одній з некритичних частин мозку. Медики пояснили, що куля в майбутньому може викликати серйозні проблеми. Тому її потрібно видалити. Лікарі одразу ж провели операцію. Все обійшлось благополучно. Зараз Фасіу одужує.

“Для людини провести чотири дні з кулею в голові і нічого не відчути – це неможливо. Він народився наново. Ми можемо відсвяткувати народження Матеуса двічі”, – зауважила мати чоловіка.

BitukMedia розповідало раніше про жінку, яка пережила одночасний напад змії та яструба.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі