Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Подвійний удар: жінка пережила одночасний напад змії та яструба

Важливо

На жительку міста Сілсбі, штат Техас, напав яструб, який впустив на неї змію. 64-річна Пеггі Джонс зазнала травм

Про це повідомляє телеканал NBC News.

Виявляється, зміям не потрібен літак, щоб впасти з неба.

Пеггі Джонс займалась господарською рутиною – косила газон на своєму подвір’ї. Вона і не звернула увагу на яструб, що пролітав у небі. Але за нещасливим збігом обставин птах впустив на жінку змію, яку ніс у пазурах. Плазун обвився навколо руки жінки, почав її кусати та розбив окуляри.

За словами потерпілої, вона намагалася струсити змію і розмахувала руками. У цей момент яструб повернувся за здобиччю і почав нападати на Пеггі Джонс. Птах кидався на неї щонайменше чотири рази, поки йому вдалося вхопити змію і полетіти.

Наслідком бою з яструбом для жінки стали глибокі рани та синці на передпліччі.

Чоловік відвіз Пеггі до лікарні, де їй надали допомогу. “Я кричала і кричала. Він не розумів, що я говорю. Я думала, що мене вкусила змія”, – розповіла американка.

Але медики жодного укусу змії не виявили. Пізніше вона розповіла, що побачила щось схоже на зміїну отруту на своїх пошкоджених в результаті інциденту окулярах.

Сусіди назвали Пеггі Джонс найбільш нещасливою людиною у світі, якщо вже на неї одночасно напали змія та яструб. Натомість жінка впевнена, що везіння їй не позичати, адже їй вдалося все це пережити.

Пеггі також сказала, що це не перша її зустріч зі змією — вона вже пережила укус змії кілька років тому.

Як розповідало раніше BitukMedia, велика рогата сова відібрала ціпок з головою коня в якогось юного мешканця штату Іллінойс (США). І ширяла з ним у небі немов відьма на мітлі. Птаха встиг сфотографувати місцевий житель.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі