Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Сова вкрала коня на ціпку і літала на ньому, немов відьма на мітлі

Важливо

То все через Хелловін? Велика рогата сова відібрала ціпок з головою коня в якогось юного мешканця Юріки, що у штаті Іллінойс (США). І ширяла з ним у небі немов відьма на мітлі. Птаха встиг сфотографувати місцевий житель Ерік Лінд.

Про це розповідає Iflscience.

Один з сусідів зателефонував матері Лінда і порадив поглянути на сосну поблизу. Лінд одразу зрозумів, що птах тримає у пазурах. Чоловік опублікував фото в соцмережах разом з порадою: “Якщо у вашої дитини зник кінь на ціпку, поговоріть з цією совою”.

Знімки Лінда повеселили шанувальників Гаррі Поттера і швидко стали вірусними. Деякі користувачі припустили, що це фейк. Спростувати підозри допомогло відео.

Дехто висловив занепокоєння, що птах міг просто заплутатися в повідді іграшки, однак Лінд заспокоїв – він точно бачив, як сова кілька разів міняла лапами хват на коняці.

Ерік додав, що сова належить до сімейства, яке мешкає неподалік вже протягом півроку, це одна з молодих особин.

Як повідомляло раніше BitukMedia, професори Імперського коледжу Лондона Джозеф Тобіас та Роберт Вільямс змогли зафіксувати в Гані смугастого пугача, якого в країні востаннє бачили в дикій природі у 1870-х роках. Це один із найменш вивчених видів сов.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі