Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Вони не знають, як я її кохаю”: чоловік одружився з тканинною лялькою після років відносин

Важливо

Житель Колумбії стверджує, що зіграв весілля та обмінявся шлюбними обітницями з лялькою. Ще пак, адже в пари вже троє дітей!

Про це розповідає Daily Mirror.

27-річний Крістіан Монтенегро з Боготи кілька років тому закохався у тканинну ляльку на ім’я Наталія Ортіз. Свої незвичайні стосунки чоловік демонструє світові, викладаючи фото та відео у соцмережі. З його дописів випливає, що у пари “народилося” вже троє тканинних дітей.

Нещодавно тіктокер під ніком @montbk959 виклав свіжий ролик, в якому поділився новинами про весілля. На знімках Наталія одягнена у білу сукню, а щасливий наречений стоїть поряд з нею у костюмі. Ролик з підписом “одружені за всіма законами” набрав понад 150 тисяч переглядів.

“Ми відкриваємо нове кохання, з цього моменту ми з Наталією одружені”, написав Крістіан Монтенегро.

Навесні чоловік розповідав своїм підписникам, що його дружина-лялька захворіла і потребувала допомоги медиків. В опублікованому чоловіком ролику  видно, як лікарі перевіряють життєві показники Наталії у машині швидкої допомоги.

Відомо, що колумбієць завів стосунки з лялькою після років самотності. Попри часте глузування користувачів соцмереж чоловік завжди каже, що Наталія зробила його щасливим.

Незвичайний спосіб життя цієї людини відверто дивує багатьох людей. Він навіть був змушений деактивувати розділ коментарів, щоб запобігти злим та образливим реплікам. Говорячи про свою дивну сім’ю, чоловік сказав: “Якби не ляльки, я був би більш самотнім, ніж будь-хто інший. Принаймні, у мене щось є. З моєю Наталією ми дивимось телевізор і розмовляємо про все. Вони не знають, як я її кохаю”.

Як розповідало раніше BitukMedia, мер мексиканського міста Сан-Педро-Уамелула на ім’я Віктор Уго Соса одружився із самкою каймана.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі