Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Всиновлений капібарами кіт став зіркою зоопарку і соцмереж (ВІДЕО)

Важливо

Рудий кіт-безхатько оселився у вольєрі для капібар у Національному зоопарку Малайзії. Кіт встиг стати улюбленцем відвідувачів. Тепер його звати Ойен і він – атракція місцевого зоопарку з власним вольєром.

Про це розповідає видання Business Insider.

Безпритульний рудий кіт користується популярністю відвідувачів в національному зоопарку Малайзії відколи почав жити серед капібар.

Кожні вихідні до “Негари” поспішають тисячі людей на зустріч з Ойеном. А бувають дні, коли кількість відвідувачів навіть подвоюється, розповів віце-президент зоопарку Рослі Рахмат Ахмат Лана. “Щодня 95% відвідувачів приходять сюди, щоб просто побачити Ойена. Він дуже популярний”, — каже чоловік.

Працівники зоопарку не впевнені, наскільки давно кіт мешкає з капібарами. На їхню думку, його покинули у зоопарку ще за часів пандемії Covid-19. Зараз кіт став більш дружнім до персоналу зоопарку, які піклуються про нього та підгодовують.

Рудий смугастик із зоопарку в Куала-Лумпурі став зіркою соцмереж передусім зокрема численним відеороликам. Відвідувачі радо знімають і публікують відео з котом, який вештається у вольєрі та притискається до капібар. І тих, здається, абсолютно не хвилює їхній котячий сусід.

Зоопарк “Негара” офіційно представив Ойена як частину вольєра в червні, коли додав його ім’я до експозиції.

В планах працівників зоопарку знайти Ойену пару, яка разом з ним ділитиме вольєр з капібарами. Тут сподіваються створити кровну лінію котів, які симпатизують капібарам.

Капібари – найбільші гризуни у світі. В останні пару років вони стають дедалі популярнішими серед користувачів Інтернету. Тваринок полюбили за їхню спокійну вдачу та флегматичні реакції, що використовуються в тисячах вірусних мемів.

Як розповідало раніше BitukMedia, два пітбулі з притулку для тварин у Міннесоті (США) стали популярними після того, як одна з них перестрибнув через стіну, аби возз’єднатися зі своєю найкращою подругою. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі