Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Двоє собак-подруг не хотіли розлучатися і зворушили інтернет-користувачів (ВІДЕО)

Важливо

Два пітбулі з притулку для тварин у Міннесоті (США) стали популярними після того, як одна з них перестрибнув через стіну, аби возз’єднатися зі своєю найкращою подругою

Про це розповіло видання USA Today.

Собаки Бренда та Лінда потрапили до притулку Friends of Minneapolis Animal Care & Control у Міннеаполісі наприкінці травня. Бренді 4 роки, а Лінді – 7, припустили працівники притулку.

Тварини жили у будинку місцевої жінки. За час свого перебування там вони стали досить близькими подругами, – розповіла Медісон Вайссенборн, координатор притулку.

Бренда була трохи більш товариською та впевненою в собі, тоді як Лінді знадобився деякий час, аби відчути себе у притулку у безпеці. Бренду перевели на поверх для усиновлення першою, а потім і Лінду.

Спочатку пітбулі опинились в сусідніх вольєрах, які розділяла перетинка. А вже за  кілька хвилин Бренда перелізла через перешкоду і возз’єдналась зі своєю кращою подругою. Опинившись разом, собаки почали радісно бігати.

Побачивши двох собак в одному вольєрі, працівники подумали, що то якась помилка. Але запис з камери відеоспостереження все прояснив: просто Бренда сумувала за своєю подружкою.

“Це відео зробить день кожного яскравішим”, – подумала Вайссенборн та опублікувала його в інтернеті.

Зрештою собак поселили вдвох у великому вольєрі, де вони і залишалися разом, поки їх не забрали нові господарі. Теж обох!

“Ми подумали, що якщо вони такі щасливі, то не можемо їх розлучити”, — зізналася Вайссенборн.

Розміщуючи в мережі відео, вона хотіла повідомити, що собаки готові до усиновлення та явно не бажають розлучатися.

Так і сталось. Обох пітбулів прихистила місцева жінка, яка нещодавно втратила власного собаку. Вона побачила кумедне відео і прийняла рішення забрати подруг додому разом. “Це була справжня любов з першого погляду”, — зауважила Вайссенборн.

Найкращі подружки, як і раніше, житимуть у Міннеаполісі.

Як розповідало раніше BitukMedia, п’ятирічний собака породи пітбуль врятував тримісячне цуценя, що впало в басейн. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі