П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пітбуль врятував цуценя, що впало в басейн (ВІДЕО)

Важливо

П’ятирічний собака породи пітбуль врятував тримісячне цуценя, що впало в басейн. Інцидент стався у бразильському муніципалітеті Жардінополіс, штат Сан-Паулу. Відео порятунку стало вірусним.

Про це розповідає New York Post.

На записі видно, як троє цуценят грають біля басейну в приватному будинку. Якоїсь миті один з них послизається і падає у воду. Поки він безпорадно борсається у воді, інші цуценята починають гавкати, аби у такий спосіб привернути увагу господині.

І тут місце інциденту прибігає дорослий пітбуль і стрибає у басейн, щоб урятувати цуценя. Собака обережно хапає дитинча зубами і витягує його з води. І тільки в цей момент з’являється власниця тварин. Вона схвально гладить собаку по спині. 

Жінка розповіла, що рятівницю звати Афіна. Їй 5 років. Собака завжди спостерігає за тим, що відбувається на подвір’ї зі свого улюбленого місця неподалік басейну.

Відео собачого порятунку стало у соцмережах вірусним. Користувачі захоплені відчайдушним вчинком собаки.

Як повідомляло раніше BitukMedia, службовий собака на ім’я Сторм був нагороджений медаллю за два героїчні вчинки. Спочатку він врятував від грабіжників господиню, а через три роки – від вогню двох котів. Поліцейські були вражені хоробрістю пса.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі