Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Найдурніше пограбування року”: влучна фраза збила злочинця з пантелику (ВІДЕО)

Важливо

Грабіжник увірвався до магазину-кіоску в Граці (Австрія). Він дістав пістолет і прошепотів: “Я хочу гроші!”. Але працівницю за стійкою це абсолютно не вразило. Ошелешеним в результаті був сам нападник.

Про це розповідає німецька Bild.

9 серпня до крамниці увірвався грабіжник в капюшоні та масці. Він дістав пістолет та промовив, що хоче грошей. “Бос, це пограбування!”, — гукнула продавчиня кудись вглиб магазину.

Тоді до гангстера-невдахи підійшов 41-річний директор крамниці Марко Коллер, який дістав цю роботу лише тиждень тому. Він спокійно пояснив, що каса не працює з 18:00. “Вибачте, ви повинні були прийти на годину раніше”, — сказав Коллер.

Несподівана відповідь спантеличила грабіжника. Він розгубився, відмовившись вірити у невдачу. “Ти ж не жартуєш, правда?”, — сказав зловмисник.

Хитрість – не більше! Марко Коллер розповів, що навчився цьому на тренінгу. “Я не боявся. Якби він пішов за стійку, я б його збив”, – каже чоловік.

Грабіжник, спіймавши облизня, втік. У ЗМІ злочин, що провалився через касовий апарат, вже назвали “найдурнішим пограбуванням року”. Водночас у поліції проінформували, що злочинець може бути більш небезпечним, ніж здається з огляду на інцидент в Граці. У громаді Кеметен наступного ранку стався напад на автозаправці. Здобич – 500 євро. Тут теж офіцери шукають втікача в масці.

Як розповідало раніше BitukMedia, китаєць Лю Моуфу із селища Сінтан провінції Хубей пограбував зі спільниками у 2009 році автозаправку на $22.5. Після цього він утік та переховувався у горах у печері 14 років. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі