П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Заради благополуччя – мер міста одружився із кайманом (ВІДЕО)

Важливо

Мер мексиканського міста Сан-Педро-Уамелула на ім’я Віктор Уго Соса одружився із самкою каймана. Шлюб із рептилією із кличкою Алісія Адріана має принести місту процвітання.

Про це повідомляє The Telegraph.

“Не можна одружуватися без любові”, – сказав Соса і присягнув на вірність “принцесі” – так називають у фольклорі наречених-крокодилів.

Шлюб між чоловіком і самкою крокодила відбувається у місті уже 230 років на згадку про те, як два ворожі племені припинили ворожнечу і примирилися, уклавши шлюб. Мер у наш час втілює короля плементі Чонтал, а самка каймана – принцесу місцевого населення племені Хуаве.

Обряд дозволяє поєднатися із Матір’ю-Землею і попросити у цієї всемогутньої богині дощу, проростання насіння і всього, що є благом для людини із племені Чонтал.

Перед церемонією самицю каймана одягнули у зелену спідницю, вишиту вручну туніку і вінок із стрічок і блискіток. Нареченій зав’язали писок, аби уникнути неприємностей. Після церемонії її носили по домівках, давали тримати людям на руках і танцювати.

Як повідомляло BitukMedia, 29-річний Джонатан Арайса з Мексики тримає крокодила. Чоловік каже, що його Гамора “може вільно блукати вдома за власним бажанням”. А ще рептилія спить зі своїм хазяїном в одному ліжку – так любить обіймашки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі