Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Вона як собачка”: ​​чоловік спить у ліжку з крокодилицею

Важливо

29-річний Джонатан Арайса з Мексики тримає крокодила. Чоловік каже, що його Гамора “може вільно блукати вдома за власним бажанням”. А ще рептилія спить зі своїм хазяїном в одному ліжку – так любить обіймашки.

Про це пише Mirror.

Крокодили традиційно мають жахливу репутацію: вони відомі своїм агресивним характером та схильністю із задоволенням поїдати все, що зустрічається на їхньому шляху, навіть людей.

Так, світ знає крокодилів як страшних кровожерливих хижаків, але домашній улюбленець 29-річного Джонатана Арайза з Сан-Луїс-Потосі геть інший. Гамора понад усе любить обійми та почухування, розповідає власник. Через те, що Гамора поводиться як собака, їй дозволено блукати по дому за власним бажанням.

Джонатан назвав свою улюбленицю Гаморою на честь персонажа з “Вартових Галактики”. Фото – Jam Press/@turtlesandcrocs

“Вона проводить час, лежачи на диванах, у моєму ліжку, вміє підніматися сходами і чудово виходить зі свого ставка і повертається за власним бажанням”, – розповів Джонатан.

“Дуже мало крокодилів можуть так добре адаптуватись у неволі, як вона. Той факт, що для свого виду вона є такою слухняною особиною – дозволяє носити себе, бути поруч собою, не сердиться і не нервує, це дійсно вражає».

Джонатан розповів, що назвав свою улюбленицю Гаморою на честь персонажа з “Вартових Галактики”, оскільки, коли він купив її, вона була “маленькою, зеленою та агресивною істотою”.

Вид, до якого належить крокодилиця, добре відомий у дикій природі своєю агресивністю. Незважаючи на це, Арайза дозволяє всім бажаючим фотофуватись з його зубатою моделлю.

У Гомори також є своє товариство – два чихуахуа і кілька грифових черепах.

Доглядати хижака — чималий подвиг, і, крім ліжка свого господаря, Гамора також насолоджується здоровою дієтою з «кролика, щура, яловичини, курки та деяких ракоподібних». Джонатан також повинен контролювати температуру вдома, щоб рептилія перебувала в комфортному середовищі.

Дівчина Джонатана з Гаморою потоваришували. Просто в неї теж є улюблені домашні рептилії.

Як розповідало раніше BitukMedia, жінка вкрала яйце із зоопарку та виростила двометрового алігатора.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі