Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Шукав милиці для побратима” – ветеран створив бізнес із оренди медобладнання

Важливо

Ветеран російсько-української війни Павло Матвієнко створив бізнес “МедТехДопомога”, де здає в оренду медичне обладнання для травмованих. Пропонують в тимчасове користування милиці, ходунки, візки, ноші та медичне ліжко.

Про це чоловік розповів виданню ШоТам.

Матвієнко працював у поліції на Донеччині. Із росіянами воював з часів їх першого вторгнення. Згодом повернувся до цивільного життя та переїхав у Києві. Невдовзі його товаришу знадобилася допомога.

Чоловік пізно увечері зламав ногу, а знайти милиці було не реально. Павло вигадав, що можна купувати милиці та інше спорядження і здавати його в оренду. Наступного дня Павло прийшов до лікарні із двома парами милиць. Одну приніс для друга, а другу успішно здав в оренду іншому пацієнту.

Медобладнання засновник “МедТехДопомоги” купував за мірою потреби. Коли клієнти просили ходунки, купував їх. У певний момент ходунків була уже тисяча.

Тепер Павло із товаришем мають  милиці, ходунки, візки та ноші. Відкрили філіали в Дніпрі й у Харкові. Кажуть, що оренда виходить дешевше, ніж купити таке обладнання.

Однак через російське вторгнення бізнес втратив третину свого обладнання – під час обстрілів люди його і не повернули. Тож зараз “МедТехДопомога” відновлює свою роботу.

Як повідомляло BitukMedia, медична група із Польщі W międzyczasie зняла у столиці країни Варшаві будинок та навчає там українських та польських парамедиків. Готуватимуть медиків для роботі на “нулі”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі