П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

7-річна дівчинка стала наймолодшою викладачкою йоги у світі (ВІДЕО)

Важливо

Школярка із Індії Праанві Ґупта у віці 7 років і 165 днів стала наймолодшою викладачкою йоги. Вона почала займатися йогою разом із мамою у віці 3,5 роки.

Про це повідомляє офіційний сайт Книги рекордів Гіннеса.

Сертифікат Ґупті на викладання йоги видала американська некомерційна організація Yoga Alliance. Перед тим дівчинка пройшла тренінг тривалість 200 годин.

Будучи ще у віці 3,5 роки дівчинка просто сиділа біля мами, поки та робила ассани. Потім спробувала імітувати їх. А вже через деякий час почала займатися по-справжньому.

“Я хочу поділитися своєю любов’ю до йоги із максимальною кількістю людей”, – каже школярка. Вона додає, що проходження тренінгу для викладачів йоги було нелегкою задачею, адже його доводилося суміщати із звичайною школою. Але дівчинку дуже підтримував її інструктор з йоги доктор Сіма Камат.

Дівчинка має свій YouTube-канал  Learning with Praanvi і регулярно викладає там свої відео.

Наймолодшим інструктором із йоги серед чоловіків є житель Індії Реянш Сурані. Йому було 9 років і 220 днів, коли він отримав сертифікат у липні 2021 року.

Як повідомляло BitukMedia, oкружне управління із контролю і догляду за тваринами у Лос-Анджелесі видало ліцензію місцевій Мадлін, яка дозволяє тримати дівчинці вдома єдинорога як домашнього улюбленця. Таке рішення прийняли після того, як дівчинка звернулася до них із відповідним листом, написаним від руки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі