Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Дівчинка отримала ліцензію на утримання вдома єдинорога

Важливо

Окружне управління із контролю і догляду за тваринами у Лос-Анджелесі видало ліцензію місцевій Мадлін, яка дозволяє тримати дівчинці вдома єдинорога як домашнього улюбленця. Таке рішення прийняли після того, як дівчинка звернулася до них із відповідним листом, написаним від руки.

Про це управління повідомило у Instagram.

“Шановне окружне управління Лос-Анджелесу. Я хотіла б отримати ваш дозволі тримати єдинорога на моєму задньому подвір’ї, якщо я зможу знайти його. Будь-ласка, надішліть листа у відповідь”, – написала дівчинка у посланні, яке опублікувало управління.

“Ми схвалюємо почуття Медлін щодо відповідального володіння домашніми тваринами, У результаті ми видали їй попередньо схвалену ліцензію на єдинорога№, – йдеться у дописі.

Також управління подарувало Мадлін м’яку іграшку-єдинорожку, який носитиме значок ліцензії на нашийнику. “Оскільки справжнього єдинорога знайти дійсно дуже важко”, – прокоментували це чиновники.

Також чиновники на повному серйозі підійшли до оформлення ліцензії. У ній вказали, що єдинорог повинен мати постійно доступ до сонця, веселки та місячного світла. Також приписують годувати єдинорога його улюбленими ласощами – кавуном – щонайменше раз на тиждень. Раз на місяць треба полірувати ріг єдинорога. Якщо на єдинорога будуть наносити блискітки, вони мають бути нетоксичні і біорозкладні.

Як повідомляло BitukMedia, у багатьох могилах, яким близько 5 тис. років, археологи знаходять фігурки сови. Раніше вважали, що це – символи богинь, які мали виконувати ритуальні функції. Але все виявилося простіше – це просто дитячі іграшки. Такого висновку дійшли іспанські науковці.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі