Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Тіна Кароль закликала припинити екоцид під мелодію “Щедрика” (ВІДЕО)

Важливо

Українська зірка Тіна Кароль та організація із захисту прав тварин UAnimals створили трек Carol of the Ecocide на мелодію “Щедрика” Миколи Леонтовича. Автори композиції та кліпу закликають припинити екоцид тварин, який спричинилo в Україні російське вторгнення.

Відео опублікували на сторінці на YouTube UAnimals.

У цьому році “Щедрику”, відомому у світі також як Carol of the Bells, виповнюється 100 років. Організація UAnimals створила трек у рамках кампанії #StopEcocideUkraine для привернення уваги до екологічних злочинів росії під час війни.

Текст пісні “Carol of the Ecocide” написав український автор Євген Матюшенко, над аранжуванням працював композитор Юрій Звонар. Пісню виконала Тіна Кароль у супроводі хору “Дзвіночок”.

“Доки весь світ готується до різдвяних свят, росія продовжує обстрілювати мирні міста та нищити довкілля в Україні. “Carol of the Ecocide” привертає увагу до того, що росія не лише країна-терорист, але й екотерорист, який краде майбутнє у наших дітей та всієї планети. І це не милий мультяшний Грінч, а суцільне зло, яке потрібно зупинити, доки воно не зупинило світ”, – каже засновник UAnimals Олександр Тодорчук.

“Я доєдналася до ініціативи UAnimals, щоб нагадати світові, наскільки руйнівним та неосяжним є наслідок війни росії проти України. Пісня “Щедрик” є символом різдвяного дива, а Україна є символом людського дива стійкості та незламності, дива, яке у цій війні стоїть на захисті світу”, – каже Тіна Кароль.

Як повідомляло BitukMedia, 10 грудня у столиці Норвегії Ослo відбулося вручення Нобелівської премії миру. Від Україн її отримав Центр громадянських свобод – і це перші в істоорії незалежної України, хто отримав таку нагороду. Її отримала голова Центру громадянських свобод Олександра Матвійчук.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі