Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка вкрала яйце із зоопарку та виростила двометрового алігатора (ВІДЕО)

Важливо

Американка незаконно виростила й утримувала на задньому дворі свого будинку двометрового алігатора. 20 років тому вона вкрала крокодиляче яйце у зоопарку. Але тепер дорослу особину повернуть назад.

Про це повідомляє WSAZ.

Хижака співробітники служби охорони дикої природи штату Техас виявили випадково – під час розслідування іншої справи. 

З’ясувалось, що мешканка міста Буда доглядала за своїм зубатим улюбленцем протягом двох десятиліть. Жінка зізналась, що два десятка років тому вкрала яйце із зоопарку Animal World & Snake Farm, коли працювала там волонтером

“Алігатор може відкласти за раз 50-60 яєць. Тому хтось може легко забрати яйце або навіть дитинча додому, і ніхто нічого не помітить”, — пояснює співробітник зоопарку Джаррод Фортман.

Повідомляють, що господиня добре дбала про алігатора, і він ставився до неї приязно. Попри таку ідилію служба охорони дикої природи була змушена забрати хижака. Адже формально в жінки не було відповідного дозволу на його утримання.

Закон Техасу дозволяє людям тримати алігаторів, якщо вони займаються розведенням, навчанням або використанням хижаків з інших зоологічних причин.

В службі розповідають, що жінка тяжко сприйняла цю новину, але “вона все одно має дотримуватися всіх правил і норм штату”. За незаконне утримання алігатора жінці загрожує штраф до тисячі доларів.

Алігатора, тим часом, повернули до Animal World & Snake Farm. Термін давності звинувачення у крадіжці яйця минув, тому колишня господиня завжди може відвідати свого улюбленця у зоопарку. “Знаєте, я всім серцем співчуваю їй. Ми подаруємо алігатору новий добрий будинок”, – заявив журналістам Фортман.

Раніше BitukMedia розповідало про 69-річного американця з Філадельфії, який 5 років живе в одній квартирі з алігатором Воллі. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі