Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пацючі пристрасті – містяни борються за збереження дірки на тротуарі (ВІДЕО)

Важливо

В американському Чикаго на тротуарі знайшли дірку у формі пацюка. Кажуть, вона існувала із 1990-х, але “знаменитістю” у мережі стала лише цього місяця. Нещодавно зловмисники залили дірку чимось схожим на гіпс, і місцеві її розкопали. Тепер це місце, де відбуваються весілля.

Про це розповідає UPI.

Біологи кажуть, що 30 років тому свій слід на вологому бетоні тротуару лишив не пацюк, а скоріш за все білка, яка впала з дерева. Кілька десятиліть на неї ніхто особливо не зважав, поки вона не стала вірусною у грудні минулого року.

Місцевий мешканець Вінслоу Дюмен запостив фото дірки у Х, і з цього почалася її популярність. Фото переглянули уже 5 млн разів.

Тепер її назвали “Чімлі”. Місцеві і туристи лишають їй піднесення у вигляді дрібних монет та снеків, свічок, пачок цигарок, іграшок. Дірка має навіть свою пам’ятну табличку.

Однак минулої п’ятниці фанати виявили, що дірку хтось залив субстанцією, схожою на бетон чи гіпс. Тож місцевим довелося розкопати “Чімлі”.

“Як мешканець Чикаго я вважаю, що збереження історії є важливим”, – каже американець Джонатан Говелл.

“Це маленька дивна особливість нашого району, до якої ми звикли та хочемо її захистити”, – каже Джефф ВанДам.

Тепер дірка в троутарі отримала ще більшу популярність, пише Business Insider. Біля неї освічуються в коханні і пропонують одружитися, пара геїв зіграла біля дірки весілля.

“Чикаго пишається собою і тим, що робить життя у ньому важким. І хоч як ми ненавидимо пацюків, ми любимо пацюків”, – каже Дюмен.

Як розповідало BitukMedia, валлійський листоноша на пенсії 75-річний Родні Холбрук із Повіса зняв на приховану камеру, як миша наводить лад у його сараї. Чоловіка довго бентежило питання, хто впорядковує гармидер на його столі. І він знайшов відповідь.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі