П’ятниця, 17 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Новий рекорд країни: жінка зловила величезну рибину

Важливо

У Великій Британії жінка зловила дзеркального коропа вагою 32,9 кг. Це дає їй право претендувати на національний рекорд. Щоправда, його можуть не зарахувати, адже рибалка використала наживку, яка не відповідає правилам.

Про це розповідає DailyMail.

Наомі Тернер провела біля озера у графстві Кембріджшир два дні. Спочатку їй не щастило. Але згодом жінка вирішила змінити тактику, щоб зловити велику рибину: вона закинула вудку на велику глибину і вже за дві години їй трапилося щось справді велике. Після боротьби їй вдалося підтягнути улов до берега та зловити у сіть. Жінка “вполювала” гігантського дзеркального коропа вагою майже 33 кг.

Після зважування виявилося, що Тернер встановила одразу два рекорди. Вона спіймала найбільшу рибу у Великій Британії серед жінок, а також виловила найбільшого дзеркального коропа в історії країни. Попередня рекордна риба важила 30,8 кг.

Британка зазначила, що давно мріяла про такий улов, проте не одразу змогла повірити у те, що сталося. “Після сліз радості, безлічі моментів радості і невіри я зрештою зрозуміла, що це потенційно найбільший короп у країні і найбільший короп, спійманий жінкою-рибалкою у Великій Британії, і цей момент я точно не забуду”, – наголосила Наомі Тернер.


Фото – Naomi Turner

При цьому є побоювання, що новий (другий) рекорд, встановлений Тернер, можуть не зарахувати. Мовляв, вона використовувала наживку, яка не відповідає правилам. Ця обставина анітрохи не збентежить рибалку. “Я все ще в захваті і, швидше за все, пробуду в цьому стані ще якийсь час”, – заявила рекордсменка.

Як розповідало раніше BitukMedia, британський рибалка вдруге виловив одного й того самого величезного дзеркального коропа. Між двома “зустрічами” минуло 30 років. Вперше Дейв Леві упіймав його в 1991 році. А тепер впізнав за унікальними ознаками та малюнком луски. Щоправда, короп відтоді чимало підріс.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі