Субота, 11 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Вам – сюрприз! Кіт, який зник 12 років тому, повернувся до родини (ВІДЕО)

Важливо

У США сім’я з Південної Каліфорнії возз’єдналася зі своїм вихованцем. Кота Баттерса знайшли за сотні кілометрів від будинку, де він жив зі своєю родиною, і через 12 років.

Про це розповідає People.

Про цей дивовижний випадок розповіло управління з контролю за тваринами в окрузі Ріверсайд, штат Каліфорнія. 1 жовтня офіцер департаменту помітив на вулиці кота-безхатька. Він упіймав тварину, щоб забрати на обстеження та перевірити її мікрочіп.

Сканування показало, що кота звати Баттерс і він вважається зниклим з 2011 року, після того, як пішов з дому в Сан-Дієго. Офіцер вирішив спробувати знайти власників тварини і зв’язався за контактним номером. А тоді сталося диво — номер телефону все ще був актуальним, і звістка про знайдену тварину шокувала його власників.

Анжело Кастелліно, власник Баттерса, розповів, що не міг повірити у те, що сталося. Він подякував за зусилля, які доклав співробітник департаменту для розшуку сім’ю. “Ви знаєте, він зробив це в неділю ввечері, у свій неробочий час”, – звернув увагу Анжело.

Цікаво, що кіт знайшовся в зовсім іншому місті — Блайті. Між ним і Сан-Дієго близько 259 кілометрів по прямій. У сім’ї Кастелліно немає припущень про те, як Баттерс міг подолати цю відстань. Проте батько сімейства зазначив, що вихованець завжди був “шанувальником пригод”.

До моменту, коли пухнастого знайшли, сім’я вже переїхала зі штату і зараз проживає в Стенвуді, Вашингтон. Через транспортування кота виникли проблеми, оскільки власники не мали можливості приїхати за ним. На допомогу прийшла одна з благодійних організацій, з якою співпрацює каліфорнійський департамент у справах тварин: вони профінансували відправлення Баттерса додому, до Вашингтона.

В організації, яка називається ASK Foundation, заявили, що були раді допомогти і відомству, і господарям кота. “Це справді чудова історія, і ми раді, що Баттерс зараз вдома в безпеці зі своєю родиною”, – заявила глава фонду Каролін Беджер.

Як розповідало раніше BitukMedia, кота, якого 11 років тому загубила американська родина з Флориди, повернули додому. Цього б ніколи не сталось, як би не наполегливість співробітниці служби захисту тварин.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі