П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Від долі не втечеш: сім’я возз’єдналася зі зниклим 11 років тому котом

Важливо

Кота, якого 11 років тому загубила американська родина з Флориди, повернули додому. Цього б ніколи не сталось, як би не наполегливість співробітниці служби захисту тварин.

Про це пише видання Fox 35 Orlando.

Долю тварини вирішила співробітниця служби захисту тварин Крістал Альфредсон. Жінка отримала листа про хворого кота, який потрапив до одного з притулків у місті Джексонвілл. Йшлося про чіповану тварину, от тільки зазначені на мікрочіпі реєстраційні дані давно застаріли — записаний номер телефону господарів був неактивний.

Альфредсон не хотіла здаватися і таки знайшла актуальний номер, що відповідає вказаній в архіві адресі. Вона надіслала на неї повідомлення з описом кота та інформацією про те, де його можна знайти.

Вже за кілька годин Анжела Грін була у притулку. Власниця кота була шокована, коли побачила свого зниклого 11 років тому домашнього улюбленця.

Тоді й стало відомо, що знайду звати Дерек. Кіт подався у мандри понад десять років тому. Анджела розповіла, що свого часу Дерек був улюбленцем її тоді ще маленьких дітей, коли він зник, вони дуже сумували. Але відтоді минуло дуже багато часу. Тепер Дерек повернувся додому і, кажуть, відмінно ладнає з іншим котом на прізвисько Седрік, який живе в родині. “Тепер Дереку знов у тому місці, де він виріс, і в родині, яка любить його й донині”, – йдеться у повідомленні Animal Care & Protective Services.

Як розповідало раніше BitukMedia, американка з міста Чарлстон зустрілася зі своїм котом Містером Моджо після 10 років розлуки. Пухнастий втік із дома, бо не зміг потоваришувати із собакою. Тим часом інший кіт знайшов місце витоку газу в будинку і врятував господарку від смерті.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі