Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Кіт зустрівся із власницею після 10 років блукань

Важливо

Американка із міста Чарлстон Південної Кароліни Ерін зустрілася зі своїм котом Містером Моджо після 10 років розлуки. Кіт втік із дома, бо не зміг потоваришувати із собакою.

Про це повідомляє UPI.

Ерін каже, що взяла з притулку Містера Моджо і ще одного кота – Махі – ще котенятами. Але пізніше родина взяла ще й собаку, кіт не помирився з ним і одного вечора утік.

Примітно, що тепер кота знайшли не так і далеко від дому – приблизно за 3 км.

“Він жив як у будинку, так і на вулиці. Але зазвичай повертався додому. Але одної ночі пішов геть. Ерін розклеювала листівки, спілкувалася із сусідами, постила у соцмережі, – робила все належне, але кота не знайшли”, – розповідає місцевий притулок тварин у Facebook.

Минулого тижня Містера Моджо підібрав місцевий офіцер Служби контролю за тваринами. Він відніс його до притулку, де за мікрочіпом встановили, що це за тварина.

Ерін не могла стримати сліз від радості, коли побачила Містера Моджо. Пес, до речі, помер, а Махі зараз виповнилося 10 років і він досі живий.

Як повідомляло BitukMedia, кішка, яка врятувала хвору господиню від діабетичної коми, прославилася на всю Британію. А тепер вона ще й фіналістка котячого конкурсу National Cat Awards.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі