Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Півроку у пастці – із дренажної труби витягли алігатора (ВІДЕО)

Важливо

Зоорятувальники із Південної Кароліни у США витягли із дренажної труби алігатора. Припускають, він застряг там ще у жовтні минулого року під час сезону дощів та так і просидів півроку.

Про це повідомляє UPI.

Зоорятявальників викликали охоронці житлового комплексу Port Royal Plantation на березі Атлантичного океану. Вони помітили за решіткою дренажної труби алігатора.

Метт Крайкар, який прибув на місце, припускає, що крокодил заплив у трубу у жовтні, не зміг вибратися, застряг там і пережив зиму завдяки брумації – такої собі сплячки у рептилій.

“Коли стає холодніше, вони вимикають свої тіла. Йому не треба було їсти так багато, як у стані бадьорості. Ну і думаю, там пропливали повз через трубу якісь риби і черепахи, тож він не голодував”, – каже Крайкар.

Алігатор відбувся дрібними травмами – потер морду об решітку, яка закривала дренажну трубу. Тож є сподівання, що він швидко відновиться на волі.

Як повідомляло BitukMedia, триметровий алігатор пробрався на американський військовий аеродром Макділла у штаті Флорида і ліг відпочивати у тіні шасі літака. На місце подій довелося викликати держслужбу із охорони тварин.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі