Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Скільки келихів вина у Лондонському марафоні? Винороб дав відповідь (ВІДЕО)

Важливо

Британський винороб і блогер Том Гілбі пробіг знаменитий Лондонський марафон, так би мовити, із келихом у руці. Чоловік встиг продегустувати 25 сортів вина, поки долав дистанцію. Одночасно Гілбі зібрав понад $16 тис. для хоспісу, де померла його мама.

Про це повідомляє The Guardian.

Гілбі, який називає себе the wine guy – “винний хлопчина” – вирішив дегустувати новий сорт вина кожну милю (1,6 км) марафону. Він робив зупинки, на яких визначав сорт винограду, країну походження та вік напої.

Вино було абсолютно різне – від дешевого, купленого на автозаправках, до сорту Бароло, яке має найвищу категорію і коштує £40.

Пізніше Гілбі зізнався, що чотири він визначив абсолютно неправильно, сім визначив точно і більшість – із певними похибками, але загалом правильно.

@tomgilbeywine AND WE’VE ONLY DONE A VIDEO … 26.2 miles 25 wines tasted blind 7 fully correct, 4 wrong & 14 mostly right Over £10k raised for @sobell.house Donation link still open in Bio …. BIG FAT THANK YOU ❤️ #londonmarathon #marathon #blindtasting #tomgilbey ♬ original sound – Tom Gilbey

Проте чоловік не мав наміру напитися під час забігу. Розповідає що дійсно дегустував, набирав до рота лише невелику кількість напою.

“Якщо вино було добрим, я міг його проковтнути, якщо ні, то випльовував. Під час бігу відчував тільки, як болить тіло, і все, чого хотілося – це дістатися фінішу. Це хороший спосіб лишатися тверезим”, – розповідає Гілбі.

Хоч і відзначає, що усвідомлення, що хтось тебе чекає із келишком вина і привітним лицем, додавало сил.

Оскільки Гілбі зупинявся, то пробіг марафон за 4 години і 41 хв. Це був перший його забіг, але чоловік каже, що пишається собою.

Трансляцію його забігу переглянули в інтернеті 3,2 млн користувачів. Чоловік мав намір зібрати принаймні 2 тис. фунтів стерглінгів, а зібрав 13 тис. – понад $16 тис. Кошти передасть у хоспіс Sobell House у Оксфорді, де провела останні дні його мама.

Як розповідало BitukMedia, дівчинка, яка втратила обидві ноги під час ракетного удару в Краматорську, узяла участь у всесвітньо відомому марафоні в місті Бостон. Яна Степаненко на протезах здолала відстань у 5 кілометрів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі