Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Збройний магазин найняв на роботу теля, від якого відмовилася мама (ВІДЕО)

Важливо

Збройний магазин A&G Shooting із міста Ферфілд у штаті Мен найняв на роботу теля карликової породи зебу. Кейд, так його назвали, покинула мама. Але тепер тварина приносить радість відвідувачам.

Про це розповідає UPI.

Власник магазину Адам Хендсбі розповіда, що Кейд вони із дружиною знайшли у лісі. Мама відмовилася від дитинчати, тож воно лежало самотнє у багнюці. Дружина Адама вирішила забрати тварину додому, аби зігріти та зберегти теляті життя.

Тепер Кейд працює у магазині зброї, який тримає Адам. Чоловік каже, що у теляти дуже яскрава особистість.

“Не планували, але завели. То що ж зробити нам для теляти? Тримати, мов песика, й роботу надати”, – жартома складає віршики Адам.

Тепер Кейд став місцевою знаменитістю. Відвідувачі посміхаються, роблять спільні фото із ним і гладять його. Теля особливо подобається дітям. У магазині жартують, що Кейд приваблює наймолодше покоління. Та й взагалі, він робить атмосферу теплішою.

Адам каже, що Кейд пробуде в магазині наступні кілька місяців – допоки він влізає в його машину.

Як повідомляло BitukMedia, 19 здичавілих котів отримали повний доступ до усіх частин палацу мексиканського президента Лопеса Обрадора. Це стало можливо після того, як уряд проголосив їх “живими основними активами”. Це перші тварини у Мексиці, які отримали такий статус.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі