Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Неголодний меломан: розробили музичну годівничку для улюбленців (ВІДЕО)

Важливо

Американський стартап The Pet Piano презентував годівницю для кішок та собак у вигляді мініатюрного піаніно. Під лапами улюбленця гаджет видає короткий акомпанемент, а замість овацій маестро отримує заслужену смакоту.

Про це повідомляє сайт проєкту.

У нижній частині музичного інструменту є отвір для корму. Система спрацює лише після того, як вихованець натисне лапою на маленькі клавіші.

У мобільному додатку можна вибрати коротку мелодію, яка гратиме під час активації гаджета. Також власник може налаштувати розмір порції та обмежити частоту годувань.

The Pet Piano зібрана з дерева, а всередині міститься до двох літрів корму. Автори вважають, що так особливо активні тварини менше відволікатимуть господарів від роботи.

Розробники вже відкрили попереднє замовлення за 149 доларів. У продаж гаджет надійде у жовтні і тоді його ціна зросте до 189 доларів.

Як розповідало раніше BitukMedia, вчені з японського університету Nihon у Токіо та компанія Carelogy розробили додаток, який визначає по фотографії, чи відчуває кішка біль. Завдання Cat Pain Detector – допомогти господарям зрозуміти, чи варто показати тварину ветеринару.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі