Вівторок, 30 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Майже моряк Попай: чоловік влаштував сплав річкою на найбільшому в країні гарбузі

Важливо

Австралієць Адам Фаркарсон зі штату Новий Південний Уельс влаштував заплив у найбільшому гарбузі, вирощеному в країні цьогоріч. Овоч вагою 407 кг назвали Тормунд — на честь персонажа серіалу “Гра престолів”.

Про це повідомляє ABC.

Гарбуз-гігант виростив Марк Пікок, друг Адама Фаркарсона. Після перемоги у конкурсі на Великодній сільськогосподарській виставці у Сіднеї Марк передав овоч приятелю.

Адам зробив у ньому отвір і дістав м’якоть, щоб було зручно розміститися. Після цього вага гарбуза зменшилася до 350 кг, але сидіти в ньому було незручно та слизько.

Заплив пройшов 13 квітня на річці Тьюмут. Адам надихнувся образом героя американських коміксів і мультфільмів моряка Попая: вдягнув кашкет моряка і взяв із собою люльку.

За сплавом спостерігали з берега близько тисячі людей. За словами самого Адама, на таке він наважився, аби розважитися самому та порадувати місцевих мешканців.

Скільки саме Адам примудрився пропливти в гарбузі, не уточнюється. Після запливу гарбуз, як і планували спочатку, розбили та віддали на корм худобі.

Нагадаємо, світовий рекорд з дистанції на воді у гігантському гарбузі у 2022 році встановив Дуейн Хансен зі штату Міссурі. Майже за 11 годин на саморобному “човні” зі 547-кілограмового гарбуза він проплив понад 61 км.

Giant pumpkin paddler Adam quite possibly the first person to float in one down Tumut River
byu/dadsandmice inaustralia

Раніше BitukMedia розповідало про змагання з гарбузового каякінгу, що пройшли в комуні Кастерлі бельгійської провінції Антверпен.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі