Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

То все через мордочку: врятований пожежниками кіт став зіркою соцмереж

Важливо

Кіт, якого врятували пожежники англійського міста Престона, став зіркою соцмереж. А все через його невдоволену мордочку. Користувачі порівнюють пухнастого зі знаменитою мемною кішкою.

Про це повідомляє BBC.

Кіт, якого пожежники буквально вирізали з вузької щілини з-поміж двох стін, виглядав розлюченим. Хіба ця мордочка демонструє полегшення після порятунку?

Пожежно-рятувальна служба Ланкашира опублікувала знімок “цікавого кота”, який потрапив у “щільну пастку” в Престоні. У підписі сказано, що команда “обережно вирізала” тварину зі стіни, і тепер вона “ціла та неушкоджена”.
Але далеко не схожа на щасливо врятованого – користувачі Facebook зауважили, що цей кіт виглядав розлюченим.

Не дивно, що їм спало на думку порівняти “щасливця” зі злющою кішкою Grumpy Cat, яка давно стала мемом.

Фото – Lancashire Fire and Rescue Service
Фото – REALGRUMPYCAT/INSTAGRAM

Один з користувачів написав: “Цікавий котик, виглядає розлюченим. Він був чинним чемпіоном з хованок, поки ви, хлопці, не з’явилися”. Ще один коментатор додав: “Якби подяка мала обличчя, то воно б точно не було схоже на цього котиська”.

Як розповідало раніше BitukMedia, хмельницькі патрульні виявили кошеня у “нутрощах” автомобіля, коли зупинили водія, аби залучити його як свідка. Під час спілкування з-під капота авто вони несподівано почули нявкання.  

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі