Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Дівчинка врятувала племінницю від мавп за допомогою розумної колонки

Важливо

В Індії дівчинка використала розумну колонку і врятувала себе та однорічну племінницю від зграї диких мавп. Вона гучно увімкнула правильні звуки.

Про це розповідає People.

13-річну Нікіту залишили вдома доглядати маленьку племінницю. Гості випадково залишили вхід на подвірʼя відкритим, і до житла увірвалися мавпи. Тварини потрапили на кухню і почали жбурляти в дітей предметами.

Дівчинка попросила голосового помічника, який управляє розумною колонкою, включити запис собачого гавкання. І це спрацювало – такі звуки відлякали диких тварин.

Дядько Нікіти зазначив, що мавпи часто зустрічаються в їхньому рідному місті Басті, що в штаті Уттар-Прадеш. Іноді вони можуть поводитися досить агресивно і псувати майно людей. Чоловік подякував дівчинці за кмітливість і зазначив, що розумна колонка зробила життя його сім’ї безпечнішим.

“Інцидент у Басті є чудовим прикладом того, як швидке мислення в поєднанні з простою у використанні технологією, такою як Alexa, може бути помічним вдома”, прокоментував представник виробника колонок Amazon Alexa .

“Дуже просто попросити Alexa англійською, хінді або хінгліш про музику, інформацію або, як в даному випадку, звук гавкання собаки”, – продовжили в компанії. “Ми прагнемо зробити Alexa більш корисною для клієнтів в Індії”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі