Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

На вокзал викликали поліцію через штурмовика із “Зоряних війн” у кілті

Важливо

На вокзал шотландського міста Абердін викликали загін поліції через “озброєного чоловіка”. Насправді це виявився шотландський косплеєр у костюмі імперського штурмовика із всесвіту “Зоряних війн” у кілті. Зрештою, йому заборонили з’являтися у повному спорядженні у потязі.

Про це повідомляє UPI.

Чоловік веде сторінки у соцмережах під ніком Grampian Stormtrooper. Того дня він їхав на фестиваль косплеєрів.

Відмінною рисою костюмів у цього косплеєра кілт – аби надати образу шотландського колориту. Таким був його Чубака, а тепер і штурмовик з’явився у елементі національного вбрання.

Однак, як написав потім косплеєр у Facebook, охорона допитувала його, розпитувала про бластер і зрештою взагалі заборонила з’являтися у повному спорядженні у потязі. І відправили додому, аби чоловік одягнув мішок на свою “зброю”, якщо хоче провезти громадським транспортом. Тож косплеєрові довелося купувати квиток на інший потяг.

Певно, хтось заявив у поліцію, припускає косплеєр. На виклик з’явилися двоє офіцерів із вогнепальної зброї, троє представників поліції Шотландії, двоє представників транспортної поліції Британії. Усі вони допитували косплеєра.

Він на стільки засмутився, що вирішив взагалі закрити сторінку у Facebook.

“Божевільний світ, у якому ми живемо. Займаюся цим 10 років, і вперше проблема зі штурмовиком”, написав він.

Як повідомляло BitukMedia, cпівробітники одного із готелів у британському графстві Лестершир викликали копів через підозрілу особу із нібито великим ножем. Насправді ж чоловік мав при собі “чарівну паличку” у стилі Гаррі Поттера.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі