Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

На рівні із Ворголом – чоловік крадькома повісив власну картину у музеї. Його звільнили

Важливо

51-річний техпрацівник одного із найбільших європейських музеїв сучасного мистецтва Pinakothek der Moderne у німецькому Мюнхені потай повісив власну картину у галереї. Тепер чоловіка звільнили.

Про це повідомляє The Guardian.

Працівник пояснив, що наважився на такий трюк, аби домогтися “мистецького прориву” для себе. Він проніс потай картину у неробочий час. Служба безпеки не помітила, що хтось вішає нове полотно розмірами 60 см на 120 см на вільне місце на стіні.

Ну, шанс він свій використав. Картина провисіла вісім годин. При чому не будь-де, а між картинами культового Енді Воргола. Однак побачили її небагато відвідувачів. Невдовзі після відкриття наглядачі помітили новий експонат.

“Працівник вважає себе художником, і, ймовірно, розглядав роботу із встановлення експонатів як підтримку свого істинного покликання”, – кажуть у музеї.

У музеї не стали коментувати мистецький хист техпрацівника. Сказали лише, що не чули позитивних відгуків про картину від відвідувачів, які її побачили.

Тепер на техпрацівника написали ще й заяву до поліції – аби повісити полотно, він проробив два отвори у стіні. Це розцінюють як навмисне пошкодження майна.

Як повідомляло BitukMedia, чоловік з Кенії близько року прикидався адвокатом та виграв усі справи, які вів. От тільки поліція все одно вийшла на шахрая і взяла його під варту. Йдеться про крадіжку ообистості.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі