П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Звичка балотуватися: чоловік брав участь у виборах 238 разів, але досі не виграв (ВІДЕО)

Важливо

К. Падмараджан, 65-річний власник шиномонтажної майстерні, знову виходить на політичну арену, цього разу як кандидат від виборчого округу Дхармапурі. Індієць брав участь у виборах 238 разів, але жодного разу не виграв. Натомість здобув титули “Короля виборів” та “Найбільшого лузера на виборах”.

Про це розповідає India Today.

Чоловік почав брати участь у виборах з 1988 року у своєму рідному місті Меттур в Таміл Наду. За ці роки він витратив тисячі доларів на різні збори та заходи, пов’язані зі статусом кандидата.

Падмараджан брав участь у 238 виборчих кампаніях, серед яких вибори в Панчаят і навіть президентські, але жодного разу не перемагав. Попри численні поразки, індієць не відступає: у квітні цього року на шестиденних загальних виборах він боротиметься за місце у парламенті від округу Дхармапурі.

За таку наполегливість К. Падмараджан вже здобув титул “короля виборів”. “Всі кандидати прагнуть перемоги на виборах, але не я. Участь – це вже важливо, адже багато людей не наважуються висувати свої кандидатури”, – пояснює він. Своїм прикладом він хоче показати, що будь-яка людина може висувати свою кандидатуру і бути обраною.

Падмараджан залишається відданим своїй звичці балотуватись і всі прибутки від своєї шиномонтажної майстерні використовує для фінансування своєї кампанії. Поки найкращий результат Падмараджан отримав у 2011 році, коли на виборах до міської ради депутатів набрав майже 6,3 тис. голосів. Для перемоги тоді було потрібно понад 75 тис.

“Досі я змагався проти багатьох політиків. Я також брав участь у президентських і віце-президентських виборах загалом шість разів. Я не хочу вигравати, а тільки програвати, тому що смак перемоги можна відчувати лише певний час, а програш можна терпіти вічно”, – сказав він.

За словами чоловіка, він хоче брати участь у виборах до самої смерті та потрапити до індійської Книги рекордів Лімки (Limca) як найбільший кандидат-невдаха. Падмараджан жартує, що у нього “станеться серцевий напад”, якщо він одного разу переможе.

Падмараджан також пишається своїм записом у Книзі рекордів Гіннеса як кандидат із найбільшою кількістю спірних виборів.

Як розповідало раніше BitukMedia, за своє життя 63-річний Абу Абдулла з Саудівської Аравії взяв шлюб та розлучився з 53 жінками. За свою звичку одружуватись чоловік дістав сумнівний титул “багатоженець століття”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі