Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Звичка одружуватись – араб розлучився з 53 жінками

Важливо

За своє життя 63-річний Абу Абдулла з Саудівської Аравії взяв шлюб та розлучився з 53 жінками. За це чоловік дістав сумнівний титул “багатоженець століття”.

Про це повідомляє Times Now News.

Чоловік розповів, що у такий спосіб намагався знайти жінку, здатну подарувати йому душевний спокій. «Коли я одружився вперше, я не планував брати за дружину більше однієї жінки, бо почувався комфортно, і в мене були діти», – розповідає він. Тоді Абдуллі було 20, а дружина на 6 років старша.

Однак за кілька років у відносинах виникли проблеми, й Абдулла знайшов вихід у новому шлюбі. Коли між його дружинами виникли сварки, він розлучився з обома й… одружився з іншими.

Абдулла продовжував одружуватися і розлучатися протягом 43 років. Більшість дружин були з Саудівської Аравії. Проте під час ділових поїздок за кордон він теж не стримувався і пов’язував себе шлюбом з іноземками. Його найкоротший шлюб тривав лише одну ніч. Араб підкреслив, що намагався бути справедливим до всіх своїх дружин. Але через таку велику кількість шлюбів чоловіка прозвали «багатоженцем століття».

За кілька десятиліть пошуків Абдуллі таки вдалося знайти жінку, з якою він почувається щасливим. Зараз він одружений лише з однією обраницею і не планує одружитись знов. «Кожен чоловік у світі хоче мати одну жінку та залишитися з нею назавжди. Стабільність можна знайти не лише з молодою дівчиною, а й з жінкою у віці», –  стверджує багатоженець з досвідом.

Як повідомляло раніше BitukMedia, шкільні друзі 59-річний Стів і 55-річна Десанде із Іллінойса, США, одружилися після того, як не бачилися 40 років. Кажуть, розлука пішла на користь.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі