Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Баварські поліцейські залишилися без штанів. Буквально! (ВІДЕО)

Важливо

Баварське відділення профспілки поліції Німеччини (DPolG) опублікувало жартівливе відео. Мета правоохоронців – привернути увагу до нестачі форменого одягу. У поліцейській профспілці кажуть, що їм з того геть не смішно.

Про це повідомляє видання The Local.

Поліція південної німецької землі Баварія вдалася до незвичної акції протесту, щоб привернути увагу до неналежного забезпечення поліцейських уніформою.

Відео розпочинається з розмови двох співробітників поліції, які сидять в автомобілі. “Так що, скільки вже чекаєш?” — питає один з них в напарниці. “Чотири місяці, – відповідає вона. – А ти?” “Шість”, – зізнається чоловік. Потім поліцейські виходять з автомобіля і стає видно, що обидва одягнені тільки до пояса. В обох немає штанів.

Відео було оприлюднено 1 квітня, але голова баварського відділення німецької поліцейської профспілки Юрген Кенляйн уточнив, що зовсім не першоквітневий жарт, а серйозна спроба привернути увагу до гострої проблеми. Йдеться про ситуацію, з якою стикаються багато співробітників поліції в Баварії. Найчастіше вони доношують останню пару формених штанів. Якщо з нею щось трапиться, вони ризикують залишитися без штанів, бо на заміну доведеться чекати кілька місяців.

“Поліція Баварії може буквально залишитися без штанів”, — каже Келайн, наголосивши, що час очікування на 21 різний предмет уніформи — наприклад, кепки, куртки та штани — може тривати місяцями, якщо вони доступні взагалі.

Кенляйн каже, що деякі поліцейські підрозділи в Баварії дійшли до того, що офіцери “більше не можуть працювати в пристойній формі”. Крім того, він хоче позбавити офіцерів необхідності носити зимові штани влітку. Профспілка закликає МВС негайно вирішити проблему, навіть якщо це призведе до додаткових витрат.

Затримки з постачанням форменого одягу для поліцейських у Баварії спостерігаються вже кілька років. Речник Міністерства внутрішніх справ визнав проблему, вказавши на перебої в ланцюжку поставок, повідомляє Deutsche Welle. Він згадав пандемію коронавірусу та війну в Україні як додаткові фактори, що негативно впливають на постачання та доставку, і пообіцяв, що новий логістичний центр запрацює в Баварії до 2030 року.   

Як розповідало раніше BitukMedia, патрульні поліцейські амерканського штату Нью-Мексико пригадали старі часи 200-річної давнини і кинулися у кінну гонитву за крадієм. І самі показали відео від першої особи.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі