Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Неочікуване переселення – вантажівка випустила в озеро 77 тис. риб

Важливо

77 тис. особин молодняку лосося незаплановано опинилося у водах американської річки Імнаха у штаті Орегон. Їх планували випустити до іншої водоймй, але вантажівка перекинулися, і дрібні рибки висипалися у річку.

Про це повідомляє UPI.

Розплідник Lookingglass, звідки везли мальків, займається відновленням дикої популяції регіону, племінним розведенням риби та для спортивної риболовлі. річкою Імнаха організація також опікується. Але вони не планували заселити її такою кількістю риби.

Крім того під час аварії відбувся невеликий розлив дизельного палива. Однак його швидко локалізували, тож воно не потрапило до річки, повідомляє причетна компанія-перевізник ODFW.

Як видно на опублікованому фото, вантажівка із цистерною перекинулася догори дригом. На щастя, водій відбувся невеликими травмами.

Як повідомляло BitukMedia, американка із півночі Каліфорнії понад 14 год чекала порятунку, після того як паводок змив її разом із машиною. Вона спробувала перетнути половодний струмок Аррой дель Валлє, але хвилі знесли авто і перекинули його.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі